Nieuws


Dioni door met auditie Xfactor naar de volgende ronde met Boyband BBrave!
19 April 2013

Je leest het goed! Dioni is door met de auditie van Xfactor naar de volgende ronde samen met zijn boyband groepje BBrave!
Heb je het gemist? Kijk dan de audities terug op: RTL Gemist 

Dioni in de Hitkrant!
28 februari 2013

Het is officieel! Dioni stond vorige maand al in de Hitkrant met een heuze poster!
Maar vanaf vandaag staat er ook een interview in het tijdschrift!

Meer informatie over de Hitkrant kun je vinden op
http://www.hitkrant.nl/
Clip Brand New Day online
9/2/2013

De clip gemaakt voor het speciaal geschreven lied "Brand New Day"voor Zip Your Lip is sinds vandaag online. 

 

Dioni bij Z@pplive
15 januari 2013

Dit jaar is Dioni ambassadeur voor Zip Your Lip. Er is speciaal een lied geschreven voor Dioni om Zip Your Lip te ondersteunen. Dioni zong het lied voor het eerst bij Z@pplive.

  

Dioni in De Schatkamer
1 januari 2013

Dioni was vandaag in De Schatkamer te gast en mocht daar zijn nieuwe single Dit is mijn Wereld zingen.

Dioni bij Hitzvoorkidz 2012 in de HMH
28/10/2012

Zondag was de grote dag. Dioni en de danseressen van de Influence Zone stonden op het podium van de Heineken Music Hal.
Voor het publiek dat 5500 mensen telde gaven zij een spetterend optreden.

Foto: Regie foto bij @hitzvoorkidz

Dioni treedt op bij Legoworld 2012
19/10/2012

 Dioni heeft dit jaar mogen optreden bij Legoworld 2012 in een uitverkochte zaal bij de IJsselhallen. Er waren o.a. meerdere artiesten aanwezig zoals Kevin Hellenbrand, Djumbo, Starz, Sharon Dee en Mano.

Dioni is jeugdambassadeur bij Zip Your Lip
1/10/2012

Dioni is dit jaar ambassadeur voor Zip your Lip. Scholen kunnen zich opgeven voor de akties van Zip your Lip en een optreden van Dioni winnen. De foto's voor de website en het promotie materiaal zijn deze week gemaakt in Dierenpark Amersfoort.Meer  info en hoe je je hier voor kunt opgeven kun je vinden op www.zipyourlip.nl

Dioni treedt op bij HitzvoorKidz in de Heineken Music Hal
14/7/2012

We mogen het bekend maken! Dioni mag optreden bij het HitzvoorKidz concert in de Heineken Music Hal op 28 oktober 2012.

Dioni, Ralf Mackenbach, Ali-B, Darryl, Browny Dutch, Brace, Monsif, Rachel, Ian Thomas, Darcey , Lisa, Amy en Shelley… Zoals u ziet: een fantastische line-up van de leukste popartiesten in Nederland! Met als klap op de vuurpijl nog een ‘Mystery Guest’. HITZ VOOR KIDZ, in ons land het enige echte popconcert voor kinderen vanaf 6 jaar, is er weer helemaal klaar voor! Het is alweer de zevende keer dat dit unieke evenement plaatsvindt en de Heineken Music Hall in Amsterdam belooft straks weer tot de nok toe gevuld te zijn met duizenden enthousiaste kinderen. Oftewel: mis het niet,vorig jaar was het uitverkocht dus wees er snel bij! 

Dioni in de Tina
14/7/2012

Ken jij Dioni ?

Dioni in de Coen en Sander show op 3FM
12/07/2012

Vandaag was Dioni live te horen in de Coen en Sander Show op 3FM.
op deze link kun je Coen en Sander terug zien in de studio en het interview horen.
http://www.youtube.com/watch?v=cLYI3gXLky8 

Dioni bij Efteling Radio
7 mei 2012

Dioni was afgelopen vrijdag in de studio van Efteling Radio voor een interview door DJ Fee voor het programma 'Musical momenten'. Het interview is op 13  mei om 11:00 uur te horen op Efteling Radio. Je kan naar Efteling Radio luisteren via internet en op de kabel, check de website van Efteling Radio voor meer informatie.

Efteling Radio is het enige landelijke kinderradiostation van Nederland. Efteling Radio is door 90% van de Nederlandse huishoudens te beluisteren via het analoge of digitale radiopakket en via www.efteling.com. 

Dioni in de studio van Efteling Radio.

Optreden bij KWF Alpe d'Huzes in Gemert
23 april 2012

Op 22 april gaf Dioni samen met zijn danseressen een optreden bij de KWF Alpe d'Huzes in Gemert!  

Na afloop kregen Dioni en zijn danseressen een bloemetje.  

Swingende samenwerking met de Influence Zone
10 april 2012

Dioni Jurado en Raoul Richardson slaan de handen op dans gebied in één! Raoul is kampioen freestyle en danste in diverse TV shows zoals oa Op zoek naar Evita en hij is nu ook te zien in het populaire TV programma Holland Got Talent. Raoul en zijn danscrew ‘De Influence Zone’ gaan samen met Dioni Jurado speciaal voor de KWF Kankerbestrijding een spectaculair benefiet optreden verzorgen op 22 april in Gemert.  Voor meer informatie over de samenwerking tussen Raoul en Dioni kun je de websites van Dioni en Raoul in de gaten houden: www.dioni-music.nl en www.influence-zone.com!

Dioni gaat verder als solo artiest!

Dioni Jurado, bekend van o.a. de musicals Ciske de Rat en The Sound of Music, het Junior Songfestival en de TV-serie iCarly die uitgezonden wordt op Nickelodeon is druk bezig met het opstarten van een solo carrière. Eerder bracht hij het nummer ‘Ik wil jou’ al uit en trad hij daarmee op in verschillende plekken in Nederland. Dit voorjaar verschijnt Dioni’s tweede single en daar komt ook een spectaculaire videoclip bij. Volg Dioni in zijn eigen reallife soap: ‘DiYOni reallife’ op de online TV-zender TVyo en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Raoul Richardson van de Influence Zone:

‘’Of je nu professioneel danser bent, traint om professioneel danser te worden, of gewoon van dansen houdt, InfluenceZone Dance Complex helpt je graag wegwijs te worden in de dans wereld. Wij houden je op de hoogte van alle coole Lessen, workshops en dance events, inclusief de dance events die InfluenceZone zelf organiseert! InfluenceZone Dance Complex verzorgt lessen voor jong en oud, zelfs voor de allerkleinste onder ons, vanaf 3 jaar kun je bij ons al op de coolste en leukste liedjes meeswingen. Er is dus voor ieder wat wils.’’

 

Dioni's Danscrew
Dioni en de dansers in Gebouw T
13 oktober 2011

Donderdag 13 oktober waren Dioni en de dansers aanwezig in Gebouw T bij de landelijke perspremiere van Kevin Dray ft Kaegan.

Image and video hosting by TinyPic
Laatste keer Dr. Dolittle!
1 April 2011

Aanstaande vrijdag is het alweer zo ver, Dioni speelt zijn laatste show in de musical Dr. Dolittle!
Na totaal 15 keer de rol van Tommy gespeelt te hebben is Dr Dolittle ook weer afgelopen!
Dioni heeft het erg naar zijn zin gehad. En natuurlijk moeten wij ook even Deborah Dijkmans benoemen die naast Dioni op het podium stond te schitteren! 


Image and video hosting by TinyPic
Dioni's Premiere Dr Dolittle as. Zondag in Amstelveen!
12 December 2010

Aanstaande zondag is het al zover na een aantal weken repeteren mag Dioni weer het podium op! Dioni heeft er al erg veel zin in en is erg enthousiast over de musical. 

Voor meer informatie over deze musical kun je kijken op de pagina 'Musicals' of op het forum. Ook zullen er een aantal verslagen worden geschreven over zijn premiere, deze zullen tevens op het forum te lezen zijn.

Misschien tot zondag! 

Dioni speelt Tommy in Dr. Dolittle
21 juni 2010

Tegen alle berichten in zal Dioni volgend jaar niet in de musical Kruimeltje maar in de musical Dr. Dolittle gaan spelen.

Dioni is gevraagd voor de rol van Tommy en heeft natuurlijk tijdens de musical awards dit jaar al aan deze musical mogen proeven.

De rol van Tommy lijkt hem zo leuk ook met name het onderwerp van de musical "met dieren praten" , dat Dioni heeft besloten voor deze musical te kiezen. Meer info volgt zo spoedig mogelijk.
Musical Awards Gala 2010
7 juni 2010

Dioni zalsamen met negentien andere kinderen te zien zijn bij de John KraaijkampMusical Awards Gala 2010. Dit om op te treden voor de nieuwe musical ‘Dr. Dolittle’ van V&V Theaterproducties. Dioni gaat zelf niet meespelen in deze productie. De reden dat hij wel voor deze show gaat spelen, is omdat hij ook in The Sound of Music speelt, dat eveneens een productie van V&V Theaterproducties is.

Tijdens deze avond worden er 23 awards uitgereikt. De uitreiking van de Musical Awards Gala 2010 is op 7 juni. De show wordt dan live uitgezonden op Nederland 1 vanaf 20.30 uur.
Dioni speelt de keetshow in the Sound of Music
12 juni 2010

Sinds zondag 25 april speelt Dioni mee met de ‘So Long Farewell-tour’ van The Sound of Music (V&V Theaterproducties). Hierin is hij te zien in zijn rol Kurt, een van de 4 oudste. The Sound of Music gaat over een vrouw(Maria) die uit het klooster gestuurd word.

Ze vindt onderdak bij defamilie von Trapp. Daar krijgt ze de rol om gouvernante te zijn over zeven kinderen.Vandaag is bekend geworden dat Dioni, samen met zijn groepje, de keetshow (een na laatste voorstelling) van The Sound of Music mag gaan spelen, dit op zaterdag 12 juni in Orpheus te Apeldoorn. Kaarten zijn te koop op www.orpheus.nl

 

Lied ingezongen voor Beerze Bulten
19 April 2010

Dioni heeft vandaag een lied ingezongen voor Henk Ruiter:

'Hi, Wij zijn de mannen van de FBI'.

Henk Ruiter had de muziek gecomponeerd voor de nieuwe musical van Beerze Bulten.
Hij zal zelf niet meespelen, maar staat dus wel op de cd.

meer informatie over Beerze Bulten kan je vinden op hun website:
http://www.beerzebulten.nl/
Kruimeltje
2 april 2010

Na vele auditierondes de afgelopen vier weken is Dioni nog steeds in de running voor een rol in Kruimeltje.

Omdat Kruimeltje een heel nieuwe musical is zijn er een aantal kinderrollen die nog geschreven moeten worden. Het is dus nog even spannend wat Dioni zal gaan spelen als hij wordt aangenomen.

 

Dioni speelt in The Golden Tour van The Sound of Music
27 maart 2010

Vanaf half april is Dioni te zien als Kurt in The Sound of Music. Kijk voor de speeldata in de agenda!

Het is nog even afwachten welke kinderen de première van The Golden Tour mogen spelen, dit wordt binnenkort bekend gemaakt, houdt daarom de agenda van deze site goed in de gaten!

Dioni zingt lied van Daendels de musical
8 Februari 2010

Dioni heeft gisteren met componist Henk Ruiter een lied ingezongen voor de nieuwe musical Daendels.
Daendels is 1 van de eerste straatmusicals die uitgevoerd gaat worden in de omgeving en in opdracht van de provincie Overijssel.
Het lied gaat over de strijd aangaan met de bestaande macht en het volk hiervoor aan te moedigen.
In het lied is Simon Zwiers degene die de mensen probeert over te halen en Dioni is het kind dat twijfelt of hij mee zou doen en uiteindelijk dan toch beslist om de strijd aan te gaan.

Mijn pestfamilie marathon op Zapp
31 December 2009

as. zaterdag 2 januari en zondag 3 januari vanaf 10:30 is er op Zapp (Nederland 3) een Mijn pestfamilie marathon!
Allemaal kijken dus!

(Dioni Jurado heeft de stem van hoofdrol speler Alistair Fury ingesproken) 
 
Mijn pestfamilie
30 November 2009

Mijn pestfamilie is een Jeugdreeks over de elfjarige Alistair Fury, die wraak wil nemen op zijn vervelende familie. Op Woensdag 2 December t/m Vrijdag 4 December worden de eerste drie afleveringen van deze reeks uitgezonden op Nederland 3 om 17.10. Wat hier zo speciaal aan is? Nou, de stem van de hoofdrol speler "Alistair Fury" is ingesproken door Dioni. Allemaal kijken dus!
Ciske de Rat stopt voor Dioni
20 November 2009

Jorge kusje afscheidsvoorstelling

Het zat er al even aan te komen maar we moeten er nu toch aan gaan geloven, Ciske de Rat loopt op zijn einde en gaat stoppen. Op 29 November treedt Ciske voor de alle laatste keer op. Helaas komt er ook voor Dioni een eind aan deze prachtige musical, op 24 November staat Dioni voor het
laatst op de planken als de kleine Ciske in het Fortis Circustheater in Scheveningen. Heeft u hem nog niet zien spelen, dan is dit echt uw laatste kans. Namens Dioni willen we iedereen bedanken die naar hem is komen kijken en ook vooral de mensen die hem hebben geholpen bij de shows. We hopen dat u van hem genoten heeft.

Dioni's verjaardag
30 Oktober 2009

Dioni is jarig geweest, dit is uiteraard gevierd met een feestje. Al vroeg in de morgen kreeg Dioni zijn nieuwe site te zien, de site die speciaal voor zijn verjaardag gemaakt is. Hij was haast niet bij de computer weg te slaan, maar hij moest toch echt eerst naar school. s'Avonds mocht Dioni Ciske spelen. Dioni speelde de sterren van de hemel tijdens de show samen met Jorge Verkroost als Cis de man. Na de voorstelling heeft Dioni zijn verjaardag gezellig op een terrasje gevierd met zijn familie, vrienden en fans.
Dioni bij Life for you (RTL 4)
11 Oktober 2009

Hij ging daar samen met Jorge Verkroost (Cis), Hugo Haenen (meester Bruis), Stan Egberts (Dorus), Antoinet Berkel (Betje) en nog een aantal kinderen het lied Later zingen. Ook hadden ze voorafgaand een klein interview.

Het lied "Later"
met dank aan Numbdreamer voor het online zetten van de filmpjes!
Ciske 2 jaar!
2 Oktober 2009

In oktober staat Ciske de Rat twee jaar op de planken. Speciaal voor deze unieke gelegenheid gingen zo’n honderd Ciske kids met de hoofdrolspelers Jorge Verkroost, Quincy, Hugo Haenen, Marjolijn Touw en Marleen van der Loo op de foto. "Dezelfde avond werd de productie weer razend enthousiast ontvangen. Kleine Cis deze avond was een sterk spelende Dioni Jurado, de grote variant werd vertolkt door Jorge Verkroost."
Lees meer..